Neptunus Baseball & Softball Rotterdam (links voor formulier)

Het seizoen

Het honkbalseizoen begint traditioneel met zaaltrainingen van januari tot maart, waarin aandacht besteed wordt aan de ontwikkeling van de technische vaardigheden van de spelers. In maart en april worden buiten, als het weer het toelaat, de eerste serie oefenwedstrijden gespeeld. De eigenlijke competitie begint in april en wordt voor de schoolzomervakantie onderbroken. In augustus wordt de competitie hervat en loopt door tot en met oktober. Gedurende het seizoen kan aan diverse toernooien worden deelgenomen.

Inschrijfformulier lidmaatschap

Wil je ook lid worden van Neptunus Baseball & Softball Rotterdam, een club met een imposant verleden en een veelbelovende toekomst? Naast toonaangevende topsportteams, heeft Neptunus ook een grote afdeling breedtesport met enthousiaste jeugd- en seniorenteams.
Wij verwelkomen je graag als lid. Alle leden betalen contributie (-) en worden geacht zich aan de Neptunus huisregels (-) te houden.

Inschrijven doe je zo !

Heb je belangstelling, stuur dan een email naar ingevulde lidworden@neptunus-rotterdam.nl met daarin de onderstaande gegevens.

Achternaam:
Voorletters en voornaam:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
Man/vrouw
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Mobiel nr.:
E-mail (ouder):

Keuze Baseball of Softball:
Speelverleden bij andere clubs (namen/seizoenen):

Opzeggen lidmaatschap:

- doorgeven aan de coach en de ledenadministratie (ledenadministratie@neptunus-rotterdam.nl)
- opzegging kan alleen als u de contributie volledig heeft voldaan
- Na bevestiging door de ledenadministratie wordt u verzocht de spullen die u nog van de vereniging in bruikleen hebt in te leveren.

Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief