Eerste Robert Eenhoorn Classic op 1 juli in het Neptunus Familiestadion

robert_eenhoorn_classic.png
Rotterdamse Sporticonen heeft in samenwerking met honkbalvereniging Neptunus en Rotterdam United Basebal gekozen voor zondag 1 juli als datum voor de eerste Robert Eenhoorn Classic. Het toernooi, met de naam van de eerste Rotterdammer die in de Major League speelde, wordt in het Neptunus Familiestadion gehouden.

Founder en bestuurslid Pim Blokland sprak samen met Frans van Aalen, lid van het comite van Helden van Rotterdamse Sporticonen, Ard Buijsen, Wim Bogaard van Neptunus en Hennie Huigen van Rotterdam United Baseball. Aan tafel werd besloten dat het evenement wordt opengesteld voor teams van vier tot zes jaar (Driehoek) en zes tot negen jaar (Majores). Naast de clubteams komen er poules voor G-honkbal en schoolteams in samenwerking met Rotterdam Sportsupport.
 
De initiatiefnemers

De Robert Eenhoorn Classic wordt afgesloten met een gratis bezoek van een thuiswedstrijd van landskampioen Neptunus. Voorafgaande is er voor de kleine honkballers een meet en greet met de spelers uit de selectie van coach Jaarsma. De Robert Eenhoorn Classic is een van de in totaal zestien evenementen van Rotterdamse Sporticonen in 2018.

Aanmelden voor het grstis eendaagse toernooi kan via de website van het evenement:www.roberteenhoornclassic.nl

 tekst en foto: Rotterdamse Sporticonen
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief