Neptunus stelt Holland Series en Europa Cup deelname zeker na winst op Pioniers.

PIO NEP.jpg

Hiernaast heeft Curaçao Neptunus zich bovendien, na L&D Amsterdam (winnaar van de reguliere competitie), als tweede Nederlandse club gekwalificeerd voor de European Champions Cup. 

Curaçao Neptunus won vandaag in Hoofddorp zijn vijfde wedstrijd op rij. De ploeg van hoofdcoach Ronald Jaarsma rekende in zeven innings af met Hoofddorp Pioniers. Al na twee innings hadden de Rotterdamse bezoekers een 0-6 voorsprong genomen. In de zesde inning zorgde Curaçao Neptunus voor de genadeklap. In negen pitches tijd sloegen zowel Stijn van der Meer (3 uit 3) als Gianison Boekhoudt een solohomerun. Via zes hits liep de koploper uit van 2-7 naar 2-14, waarbij Jochem Koedijk met een tweehonkslag drie van de zeven punten in deze slagbeurt had binnengeslagen. In de zevende inning kwam de 3-15 eindstand op het scorebord. Dwayne Kemp (4 uit 5) sloeg vier van de dertien Rotterdamse hits en scoorde driemaal. Voor Hoofddorp Pioniers sloeg Paul Brands in de zesde inning een solohomerun.

Curaçao Neptunus heeft momenteel vier punten voorsprong op nummer twee L&D Amsterdam.tekst: www.honkbalsite.com/foto:Robert Bos
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief