Buitenvelder Rayshelon Carolina naar Curaçao Neptunus

PHOTO-2022-10-24-21-39-34.jpeg

Na het vertrek van Jiandido Tromp, heeft Curaçao Neptunus de vrijgekomen positie in het buitenveld opgevuld met het aantrekken van Rayshelon Carolina. 29-jarige buitenvelder komt over van Twins Oosterhout. Daarmee is hij de vierde speler die deze winter vanuit Oosterhout de overstap maakt naar Rotterdam. Eerder kwamen al Huntington, Bonevacia en Kemp naar Neptunus.

 

Carolina speelde op jonge leeftijd al college honkbal voor Mars Hill in de Verenigde Staten. Sinds 2020 speelde hij voor Twins en kwam voor die ploeg in drie seizoenen tot ruim 100 wedstrijden. In 2021 was hij de slagman met de meeste honkslagen voor Twins en in 2022 kwam hij de meeste keren op het honk. Verdedigend speelde de midvelder dit jaar alle wedstrijden en bleef daarin foutloos. Deze zomer kwam Carolina voor Team Curaçao uit op de Haarlemse Honkbalweek. Voor dat team speelde hij als linksvelder en wist hij elke wedstrijd het honk te bereiken. In de verloren finale tegen Team Kingdom of The Netherlands scoorde hij het enige punt voor Team Curaçao.

 

Voorzitter Jorian van Acker: “Met de komst van Rayshelon hebben we de selectie voor 2023 bijna rond. Hij zorgt ervoor dat we zowel aanvallend als verdedigend meerdere opties hebben voor onze line-up. Rayshelon heeft de afgelopen jaren bij Twins laten zien een goede slagman te zijn en verdedigend is hij een van de beste buitenvelders van de hoofdklasse. In het grote buitenveld van ons Neptunus Familiestadion komen zijn kwaliteiten extra goed van pas.”foto: Robert Bos
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief