Brainstormavond activiteiten- en sponsorcommissies Neptunus.

web_act.jpg

Voor deze try-outs mag je je trainingsoutfit lekker thuislaten! ;-) We gaan namelijk samen met
jullie - op woensdagavond 10 november - aan de slag om een tweetal commissies weer op te tuigen.


19.30-20.30 Activiteiten Commissie

Honk- en softbal zijn fantastische sporten maar activiteiten maken een club pas echt compleet. Heb je leuke ideeën en wil je meedenken over welke (grote en kleine) activiteiten we kunnen organiseren op Neptunus en hoe deze op te zetten. Laat dan wat van je horen en zorg dat je er bij bent. Denk hierbij aan een award avond, thema feestjes, activiteiten rond wedstrijden van het eerste of meerdaagse toernooien bij ons op Neptunus.

20.30-21.30 Commissie Sponsoring en Commercie

We hebben een fantastische club, maar dit moeten we ook (beter) aan de buitenwereld vertellen. Alleen zo komen er meer mensen en sponsoren (óók heel belangrijk!) naar Neptunus. Heb jij ervaring of een goed plan over hoe we dit kunnen doen, kom naar deze sessie om je ideeën met ons te delen.

Deze avond is de kick-off van deze commissies. Meedoen is zonder verplichtingen en betekent niet dat je gelijk commissielid wordt. Wil je dit wel dan horen we dat natuurlijk ook graag op 10 november.

Je kan trouwens meedenken over/met één of allebei de commissies.

Als bestuur werken we heel hard om leden meer te betrekken en verantwoordelijkheden te geven. We hopen daarom dat jullie present zijn met mooie ideeën.

Laat even weten of je komt door een mailtje te sturen aan onze secretaris Wouter Lensselink: wouterlensselink@gmail.comContact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief