Curaçao Neptunus neemt afscheid van hoofdcoach.

Jaarsma_Websitekopie.jpg
Curaçao Neptunus neemt afscheid van hoofdcoach.
 
Ronald Jaarsma vertrekt na vijf seizoenen als hoofdcoach van Rotterdamse honkbalclub
Na afloop van de verloren Holland Series 2021, heeft het bestuur van Sportclub Neptunus besloten om afscheid te nemen van hoofdcoach Ronald Jaarsma.
 
Vanaf seizoen 2017 was Jaarsma eindverantwoordelijk voor Curaçao Neptunus. Onder zijn leiding werd de Rotterdamse honkbalclub in 2017 en 2018 zowel Nederlands- als Europees clubkampioen. Sindsdien zijn er geen titels meer gewonnen. Het vertrek van Jaarsma valt samen met een verjonging van de selectie die de club op moet zetten voor hernieuwd succes in de komende jaren.
 
We zijn Ronald zeer dankbaar voor zijn inzet en werk voor Curaçao Neptunus. Hij heeft altijd zeer goed samengewerkt met zijn staf, spelers en andere betrokkenen. Dit heeft de club een aantal mooie prijzen opgeleverd.
 
De komende periode zal het bestuur op zoek gaan naar een nieuwe hoofdcoach. Daarbij wordt zowel binnen als buiten de vereniging gezocht. De nieuwe coach krijgt de beschikking over een sterke selectie die een frisse impuls krijgt door het inbrengen van een aantal veelbelovende talenten.
 
 
 
Foto: Wouter van Atten, www.linedrivecaptures.nl


Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief