Pupillen honkbal 1 viert feest met een lach en een traan.

fb_header_pup.jpg

Voor de derde keer op rij is Pupillen honkbal 1 Nederlands kampioen in de eerste klasse geworden. Gelukkig zat er, in tegenstelling tot vorig jaar als gevolg van Corona, dit jaar wel een feestje in.
Het zou een bijzonder feestje worden, omdat er mooie verrassingen op het programma stonden en er tevens afscheid werd genomen van coach Brendan.

Met 19 gewonnen wedstrijden en één gelijkspel heeft het team bewezen ijzersterk en onverslaanbaar op het veld te staan.
Afgelopen zaterdag werden de jongens, meisje en coaches door Neptunus verrast met een bijzondere huldiging.
Neptunus voorzitter, Jorian van Acker, sprak lovende woorden en reikte de KNBSB beker en medailles uit, waarna traditiegetrouw de champagnedouche werd genomen; uiteraard met kinderchampagne. Als klap op de vuurpijl werden team en coaches vóór start van de Holland series wedstrijd één voor één het hoofdveld opgeroepen, sloten ze aan bij de line-up van Curaçao Neptunus, en ontvingen ze een daverend applaus van de hoofdklasse spelers en het aanwezige publiek.Daarna volgde het gezellige afscheidsfeestje van coach Brendan op de eretribune van het Familiestadion. Na 15 jaar als vrijwilliger bij Neptunus actief te zijn geweest, waarvan de laatste zeven jaar als coach van Pupillen 1, draagt Brendan nu het stokje over. Met zijn passie, toewijding en mensgerichtheid liet hij jaar op jaar jonge talentjes groeien en vormde hij een hecht team. Tientallen talenten heeft hij, samen met zijn collega-coaches, klaar gestoomd voor de Unicorns Baseball Academy.

“Stronger together” en “as one” zijn leuzen die voor hem het jeugdhonkbal kenmerken en lessen die hij talentvolle honkballertjes leerde: alleen als je als team speelt win je een honkbalwedstrijd.Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief