Neptunus investeert in LED verlichting voor Familiestadion en overige velden.

signify.png

Mede dankzij subsidies van Gemeente Rotterdam, Provincie Zuid-Holland en de Rijksoverheid, is het mogelijk om deze significante investering te doen in verdere verduurzaming van het complex en uitbreiding van de speelcapaciteit op onze velden.

In nauwe samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam is en wordt er dit seizoen stevig geïnvesteerd
in het honk- en softbalcomplex aan de Abraham van Stolkweg. Na de aanleg van een nieuw hoofdklassewaardig kunstgras softbalveld en vier (ver)nieuw(d)e slagtunnels, wordt na dit seizoen de parkeerplaats onder handen genomen. Met de investering in deze LED-lichtinstallatie, wordt een belangrijke stap gezet in verduurzaming van het Familiestadion. Tevens zorgt het voor flinke uitbreiding van de speelcapacitieit voor onze teams.

De nieuwe LED lichtinstallatie (welke voldoet aan de internationale wedstrijdregels) zal naast gewoon (goed) licht geven, ook de mogelijkheid hebben voor lichteffecten aangezien deze wordt uitgerust met een zogenaamd DMX-systeem. De armaturen en het DMX-systeem worden door Signify (de LED-afdeling van Philips) gefabriceerd en geleverd. Sportverlichting.com is na een korte meervoudig onderhandse aanbesteding gekozen als installateur. Samen met Sportverlichting.com en Signify hebben we een installatie ontwikkeld die ook voldoet aan de nieuwste regelgeving met betrekking tot lichthinder.

Naast een vernieuwde installatie in het stadion (het eerste honkbalstadion van Signify met DMX) zal ook het nieuwe softbalveld (Diamond 1) voorzien worden van een lichtinstallatie met LED en een DMX-installatie. Als laatste zal het 2e honkbalveld (Diamond 2) voorzien worden van en LED-lichtinstallatie op hoofdklasse-niveau.

Na het seizoen zal aangevangen worden met het installeren van van het licht op het nieuwe softbalveld. Tegelijkertijd zullen de oude armaturen van het stadion vervangen worden. Aangezien ook de gehele parkeerplaats vernieuwd zal worden, zal Sportverlichting.com synchroon de grondwerkzaamheden verrichten voor de DMX-installatie van het stadion en de nieuwe verlichting van het 2e honkbalveld.

Met het aanbrengen van deze nieuwe lichtinstallaties zetten we als Neptunus een grote stap in het moderniseren en verduurzamen van ons complex. Tevens zorgt het aanbrengen van de nieuwe installatie voor een besparing in de energiekosten. Door de nieuwe installaties kunnen we meer en vaker trainen, avondwedstrijden spelen en kan het hele jaar door volgens één schema door de honk- en softbalteams getraind worden.Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief