World Port Tournament Baseball in het het Neptunus Familiestadion

_JF20686 (Small).jpg

Het World Port Tournament Baseball vindt binnenkort alweer voor de zestiende keer plaats in ons eigen Neptunus Familiestadion. Van 1 tot en met 9 juli aanstaande zullen naast Team Kingdom of The Netherlands (vierde op de afgelopen World Baseball Classic) ook titelverdediger Cuba, publiekslieveling Curaçao en de Aziatische grootmachten in de vorm van Japan en Chinese Taipei acte de presence geven. 

wedstrijdschema

Niet alleen op sportief gebied zal het toernooi weer een mooi affiche neerzetten, want ook om alle wedstrijden heen wordt een compleet programma neergezet. Op moment van schrijven is de organisatie druk bezig met de inkleding hiervan. Zonder al te veel te verklappen is de verwachting dat het een combinatie van Rotterdam, de Caraïben en Azie zal gaan worden. Ook dit keer zijn er diverse themadagen.

Eenvoudig en veilig uw Tickets bestellen

Voor de Ticketverkoop maakt het World Port Tournament Baseball gebruik van Ticketmaster. Met dit systeem kunt u op een snelle en eenvoudige manier online tickets bestellen en op een veilige wijze betalen. De losse kaarten die verkocht worden zijn dagkaarten oftewel deze zijn geldig voor twee wedstrijden die op de desbetreffende dag gespeeld worden.

tickets

 tekst: Neptunus / WPT , foto: Rob Jelsma
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief