Upgrade Neptunus complex begint in januari!

Veld 4.jpeg
Met de start van het nieuwe jaar zal ook gestart worden met de aanleg van een nieuw kunstgrasveld. Het bestaande kunstgras voetbalveld wordt vervangen door een officieel kunstgras softbalveld. In overleg met de gemeente en het Sportbedrijf hebben Jochem, Jorian en Ard de afgelopen maanden gewerkt aan dit project. 

Nadat de oude voetbalvelden van veld 2 vorig jaar vervangen zijn door een compleet (internationaal) honkbalveldis nu het laatste voetbalveld aan de beurt. Als alles volgens planning verloopt, zal veld 4 vanaf april 2021 een volwaardig hoofdklasse softbalveld zijn van kunstgras. Hiermee zetten we een volgende stap in het upgraden van onze accommodatie. Op het nieuwe veld zullen, naast de senioren softbalteams, ook aspiranten honkbal en mogelijk ook honkbal pupillen eerste klasse gaan spelen. Met de aanleg van dit veld ontstaat er een forse toename in speel capaciteit op het complex. Daarmee wordt het ook mogelijk voor Unicorns om al hun wedstrijden bij Neptunus te spelenEen belangrijke stap in de samenwerking met Unicorns en goed voor de jeugdopleiding van Neptunus.

Na afloop van het seizoen 2021 zal ook het parkeerterrein en de vergroening van ons complex aangepast worden. Daardoor zullen auto’s minder nadrukkelijk en verspreid aanwezig zijn op het complex en wordt daarmee de aantrekkelijkheid en veiligheid vergroot.

Uiteraard zullen we de komende maanden enige overlast ervaren door de werkzaamheden en zullen we ook weer de nodige vrijwilligers nodig hebben voor het bouwen van nieuwe dug-outs. Bij voorbaat dank voor jullie inzet en begrijp. Als dit project in het voorjaar gerealiseerd iszijn we een flinke stap verder met het verbeteren van trainings- en wedstrijd mogelijkheden.


Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief