Kerstboodschap Jorian van Acker

20201223 - Kerstfoto Jorian (Middel) aangepast.jpg

Beste Neptunianen,

Als nieuwe voorzitter van deze prachtige club wil ik graag even kort stilstaan bij het einde van 2020 en terugkijken op een bewogen jaar. Het is voor vrijwel iedereen een moeilijke tijd geweest door het coronavirus. Op individueel niveau zijn veel mensen geraakt en ook onze club heeft er veel last van. Door de maatregelen werd het seizoen ingekort en kregen we te maken met veel beperkende factoren. Dit heeft ervoor gezorgd dat we sportief- en financieel een uitdagend jaar hebben gehad.

Toch kijk ik met veel plezier en trots terug op de maanden dat er wél honk- en softbal werd gespeeld in en rondom het Familiestadion. Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de vrijwilligers en coaches die zich onvoorwaardelijk hebben ingezet om er ondanks alles toch het beste van te maken. Met risico voor eigen gezondheid stonden zij altijd klaar voor alle Neptunianen. Ik heb veel respect voor de inzet die zij continu tonen voor de club. Het is mooi om te zien dat Neptunus ook in deze moeilijke tijd een sterke club is en de passie voor onze sport het beste bij iedereen naar boven haalt. Dat geeft veel vertrouwen in een positieve toekomst.

Inmiddels is de kortste dag van het jaar achter de rug en kunnen we ons gaan opmaken voor een nieuw seizoen. De eerste trainingen voor de jeugd zijn weer begonnen en zodra het mag, starten ook de seniorenteams. Hopelijk wordt 2021 een beter jaar en kan iedereen weer volop gaan genieten van leuk honk- en softbal. Ik kijk er naar uit om er samen met jullie allemaal weer een geweldig seizoen van te maken.

Namens het volledige bestuur van Neptunus wens ik jullie heel fijne feestdagen en een zeer gelukkig, sportief én gezond 2021.

 

Hartelijke groet,

 

 

Jorian van Acker

 Voorzitter  

 

 Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief