Amerikaanse werper Trevor Reckling aan het roster toegevoegd

Trevor Reckling.png

Trevor Reckling zal binnenkort actief zijn voor de Rotterdamse formatie. Met startende werper Orlando Yntema en closer Loek van Mil in herstel  voegde Neptunus een extra arm toe aan hun pitchingstaf met de toevoeging van de voormalige Minor League-pitcher.

Trevor Reckling, die later deze maand 28 wordt, speelde sinds 2007 professioneel honkbal. In dat jaar maakte hij zijn debuut in het Rookie League-team van de Los Angeles Angels of Anaheim en gooide in negen wedstrijden. Hij werd toen ingezet als starter en reliever, was 3-1 en kreeg ook twee saves op zijn naam. In zijn debuutjaar kwam Reckling tot 55 keer drie slag in 36 innings.

Reckling speelde in de Angels-organisatie tot in 2012. Hij promoveerde naar Single-A in 2008 (26 starts, 10-7, 128 strikeouts), waarna hij in Single-A en Double-A speelde in het seizoen 2009 (26 starts, 9-9, 122 strikeouts).

In 2010 werd de linkshander uitgenodigd voor Spring Training en promoveerde wederom, want hij gooide in 14 wedstrijden in zowel Double-A als Triple-A. In 28 wedstrijden (allen starts) was hij toen 7-13 met 108 strikeouts. Reckling gooide in 2011 opnieuw in Double-A, waarna hij in 2012 kort in Single-A uitkwam voordat hij na vier starts werd 'released'.

Na kort in de Dominicaanse Republiek actief te zijn geweest in 2013 speelde hij in datzelfde jaar in een Independent League en was 4-4 als werper voor Bridgeport Bluefish.

In 2015 speelde hij opnieuw kort in een Independent League en stond toen in twee wedstrijden op de heuvel voor Rockland Boulders.

In 2009 maakte Reckling deel uit van de pitchingstaf van het Amerikaanse Nationale Team. Met Team USA won hij toen de titel op het Wereldkampioenschap na een 10-5 winst in de Finale tegen Cuba in het Italiaanse Nettuno. 2009 was een succesvol jaar voor Reckling, want hij gooide toen ook in de Double-A All Star Game en de Futures Game en werd uitgeroepen tot Pitcher of the Year in de Angels-organisatiewww.grandslam.nl / foto: ESPN
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief