Protocol clubhuis en terrassen

_JF24088 (1).jpg

Voor Uw en onze gezondheid houd altijd 1,5 meter afstand .

 

Ingang clubhuis :

Linkervoorzijde deur – rechts aanhouden langs de statafels. U bestelt uw drankje(s) en gaat via de deur aan de terraszijde achter de backstop weer naar buiten. Wij houden vanwege de Corona voorschriften 1 uitgiftepunt drankjes aan , wij vragen daarvoor Uw begrip en geduld.

U kunt vervolgens 4 dingen doen:

1- U loopt via het terras naar de trap achter de backstop en neemt plaats op een van de stoelen in het stadion 

2- U neemt plaats op het terras achter de backstop mits er voldoende plaats is , stoelen en krukken mogen niet verplaatst worden.

3- U loopt naar de deur aan de rechterkant van het terras ( uitgang) en neemt plaats in de kantine , mits er voldoende plaats is , stoelen en tafels mogen niet verplaatst worden.

( maximaal 30 personen in het clubhuis )

4- U loopt naar de deur aan de rechterkant van het terras ( uitgang) en loopt door naar de deur bij de snoepautomaat en gaat via de volgende deur( Uitgang) naar het terras aan de voorzijde van het clubhuis, stoelen en tafels mogen niet verplaatst worden.

U wordt vriendelijk doch dringend verzocht te gaan zitten, staan is niet toegestaan op de terrassen of in de kantine . Wilt U toch staan dan verzoeken wij U daar te gaan staan waar geen terras is opgebouwd met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

 

Ingang keuken :  Linkervoorzijde  deur  - links aanhouden langs de statafels. Uitgang via backstopterras. Houd 1,5 meter afstand 

 

TOILET BEZOEK 

 

Het  dames toilet en het invaliden toilet bevinden zich aan de linkerzijde van het clubhuis.

-Bevindt u zich op het terras achter de backstop of binnen in het clubhuis dan dient u eerst via de aangegeven uitgang het pand te verlaten en vervolgens via buiten om naar de linkervoorzijde van het clubhuis te gaan , daar bevindt zich de ingang van beide toiletten

Maximaal 2 toiletbezoekers per keer op het damestoilet.

Het herentoilet bevindt zich aan de rechterzijde van het clubhuis .

Heren, bevindt U zich op het terras achter de backstop of in het clubhuis dan kunt u direct naar het toilet lopen. Bevindt u zich op het terras aan de voorzijde of in het Stadion dan dient u om te lopen via de buitenkant naar de rechterzijdeur.Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief