Neptunus Dames 1 versterkt zich met Eva Voortman

VoortmanE.jpeg

De 26-jarige international komt over van Olympia Haarlem, waarmee zij in 2017 en 2018 landskampioen is geworden. Aankomend weekend (5-6 oktober) staat Olympia Haarlem in de Season Finals om haar titel te verdedigen.

De linkshandige werpster is haar carrière begonnen bij Centrals en stapte in 2014 over naar Olympia Haarlem. Sinds 2014 is zij ook vast onderdeel van het Nederlands Team. In 2020 zal ze dus haar loopbaan vervolgen bij Neptunus uit Rotterdam in de Silver League.

Maar eerst zal ze tot eind november nog in Taiwan gaan spelen voor de Caesar Park Warriors. Dat wordt haar derde buitenlandse avontuur na eerder in Amerika en Japan gespeeld te hebben.

De coaches van Neptunus zijn enorm enthousiast. Jut Stuij: “Het is natuurlijk fantastisch dat je zo’n speelster op je line-up kan zetten. Dat wil iedere coach wel en wij zijn de gelukkigen.” “Daarnaast geeft zij iedereen van Neptunus, op en rond het veld, een enorme boost in zelfvertrouwen en aanzien. Er stapt wel even iemand binnen”, aldus Sybe Stuij over zijn nieuwe aas, die in 2019 zowel verdedigend (ERA 1.70) als aanvallend (BA 0.486) een uitstekend seizoen heeft gedraaid en waarschijnlijk nog de nodige individuele prijzen kan bijschrijven.

29sep2019Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief