Neptunus Pupillen 1 Nederlands kampioen

dugout.png

Al in de reguliere competitie heeft het team van coach Brendan de toon gezet door slechts één van de 18 gespeelde wedstrijden te verliezen. Deze vorm hebben de jongens doorgezet naar de play-offs. Met hard werken, teamgeest en natuurlijk talent hebben ze tot nu toe alle gespeelde play-off wedstrijden weten te winnen.

Vandaag liep anders dan gepland: met één overwinning tegen Pirates wilde het team het kampioenschap zelf definitief veilig stellen. De teleurstelling was enorm toen de wedstrijd i.v.m. de weersomstandigheden werd afgelast. Het feest kon echter alsnog gevierd worden doordat nummer drie; HCAW een wedstrijd van de nummer twee; Pioniers wist te winnen. Daardoor is Neptunus sinds vandaag in punten niet meer in te halen door de concurrentie.

In 2015 werd Pupillen 1 voor het laatst landskampioen onder leiding van Jeroen Sluijter. Brendan Bisshop nam daarna het roer over. Brendan is dolenthousiast dat het, na drie jaar op rij tweede te zijn geworden, dit jaar wel gelukt is. Vanaf het prille begin van de competitie zag Brendan dat het er absoluut in zat. Hij wist echter ook dat er bij elke wedstrijd als team gespeeld, geknokt en gewonnen moest worden en dat hebben de jongens keer op keer gedaan, aldus de trotse coach. Vandaag vieren de jongens verdiend feest.

Het seizoen is echter nog niet afgelopen dus kom, als je in de buurt bent, even kijken. Ze spelen op 6 en 13 oktober aanstaande om 10.00 uur in het Neptunus Familiestadion.Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief