Curaçao Neptunus moet winst aan Amsterdam laten

unnamed.png

Curaçao Neptunus manager Ronald Jaarsma deed in wedstrijd 4 van de Holland Series een beroep op veteraan Diegomar Markwell in de jacht op de vierde en beslissende zege. In een spannende wedstrijd, die ruim een uur onderbroken werd door een regen-  en onweerpauze, trok L&D Amsterdam met 5-2 aan het langste eind.

Aanvankelijk nam Curaçao Neptunus in de vijfde inning een 2-0 voorsprong via Dudley Leonora voor de “break” en Quintin de Cuba vlak daarna. Deze voorsprong was helaas niet van lange duur, want in de gelijkmakende slagbeurt maakte L&D Amsterdam op het werpen van Misja Harcksen eerst twee punten en trok daarmee de stand weer gelijk. Vervanger op de heuvel bij Curaçao Neptunus, Kevin Kelly, zag de aangooi op Kenny Berkenbosch over het hek in het linksveld voor een homerun verdwijnen. Hij zette daarmee zijn ploeg op een 5-2 voorsprong  en die werd niet meer uit handen gegeven .

Op donderdagavond 29 augustus gaat Curaçao Neptunus in het eigen Neptunus Familiestadion opnieuw proberen om de titel te prolongeren. Aanvangstijd is 19.30 uur.Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief