Darryl Collins uitgeroepen tot beste speler in juni

100719_darryl_collins_azl_royals.jpg

Darryl Collins is al na zijn eerste maand als profhonkballer door zijn organisatie Kansas City Royals uitgeroepen tot Minor League Players of the Month. 

Darryl maakte vorige maand op dinsdag 18 juni zijn debuut als profhonkballer in de Arizona Rookie League. Hij sloeg direct twee honkslagen in zijn eerste officiële wedstrijd en stopte hierna niet meer. In zijn eerste dertien wedstrijden kwam Collins al tot achttien honkslagen.

Die hitting-streak heeft hem tot dusver een slaggemiddelde opgeleverd van .412. Collins was bovendien goed voor één tweehonkslag en twee driehonkslagen. In zeven van zijn dertien wedstrijden sloeg hij zelfs minimaal twee honkslagen.

Met zijn gemiddelde van .429 (15 uit 35) leidde de zeventienjarige honkballer uit Spijkenisse in juni zijn ploeg. Hij was vorige maand bij AZL Royals de nummer één in honkslagen en driehonkslagen en de nummer twee met binnengeslagen punten.

Mede door die indrukwekkende start werd Collins voor de maand juni uitgeroepen tot Minor League Player of the Month bij AZL Royals. Dat maakte zijn club Kansas City Royals gisteren bekend bij de presentatie van de winnaars van deze prijzen bij hun verschillende teams uit de Minor Leagues.tekst: www.honkbalsite.com foto: Freek Bouw
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief