Neptunus Pupillen honkbal 1 ongeslagen winnaar van internationaal toernooi

PUP1 Brasschaat België (Mobile).jpg

Op het tweedaagse internationale pre-season Pupillen honkbaltoernooi bij de Brasschaat Braves in België heeft team Neptunus Pupillen honkbal 1 afgelopen weekend laten zien dat het gereed is voor de naderende competitie door alle zeven gespeelde wedstrijden overtuigend te winnen.

Het deelnemersveld van het internationale pre-season Pupillen honkbaltoernooi bij de Brasschaat Braves bestond naast Neptunus uit drie Nederlandse teams die elkaar ook in de reguliere competitie zullen tegenkomen (Pirates Pupillen 1, Pirates Pupillen 2 en Hoofddorp Pioniers), de KMC Ambassadors uit Ramstein (Duitsland) en uiteraard de gastheren/-dames van de Brasschaat Braves.

Cadeau heeft Neptunus de wins niet gekregen. De spelers waren op en top gefocust en hebben volle inzet getoond: sterk aan slag, solide pitching en goede verdediging door samenwerking. De (inside the park) homeruns vlogen de toeschouwers om de oren. Deze slagkracht stelde Neptuniaan D’mani nog een keer extra onder bewijs door de homerun derby van het toernooi te winnen.

De heerlijk zonnige eerste dag van het toernooi werd afgesloten met vijf dik gewonnen wedstrijden en dag 2 vervolgde het team op dezelfde voet. In de halve finale walsten ze over Hoofddorp Pioniers heen met 12-0 en in de finale versloegen ze de Amerikaanse KMC Ambassadors met 7-4.

Het was voor de coaches en ouders een genot om de boys te zien groeien als team op een uitstekend georganiseerd toernooi bij de Brasschaat Braves. Het team is duidelijk klaar voor de start van de competitie Pupillen honkbal 1e klasse. Voor hen start deze op zondag, 07 april aanstaande, tegen de Hengelo Giants in het Neptunus Familiestadion.Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief