Kaartverkoop seizoen 2019 gestart!

IMG_2344.jpg

Het nieuwe honkbalseizoen begint bijna voor Curaçao Neptunus. Donderdag 4 april wordt om 19:30 uur de eerste thuiswedstrijd gespeeld tegen HCAW uit Bussum. Zorg ervoor dat je ook dit seizoen de mannen van coach Ronald Jaarsma weer komt steunen in het Neptunus Familie Stadion!

De online kaartverkoop voor individuele wedstrijden is inmiddels van start gegaan. Via https://neptunus.stager.nl/web/tickets kun je kaarten voor alle wedstrijden kopen.

Kaarten kosten €7,50 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen/senioren.

 

Serieuze fan? Koop een seizoenskaart!

Met een seizoenkaart op zak ben je er zeker van dat je al het honkbalspektakel van Curaçao Neptunus in 2019 meemaakt. Voor slechts €100,00 krijg je toegang tot alle thuiswedstrijden in 2019. Dat betekent dus zowel competitiewedstrijden als play-offs en eventuele Holland Series. Op deze manier betaal je nog geen 4 euro per wedstrijd. Een besparing van 50%!

Een seizoenskaart vraag je eenvoudig aan door een e-mail te sturen naar: info@neptunussport.com

 

Vraag & Antwoord Kaartverkoop

Q: Wat kost een los kaartje voor een thuiswedstrijd van Curaçao Neptunus?

De verkoopprijs van een individueel ticket voor volwassen bedraagt €7,50. Voor jeugd en senioren is de prijs €3,50. Het is ook mogelijk om aan de kassa van het stadion tickets te kopen.

Q: Hoeveel wedstrijden zijn er inbegrepen in mijn seizoenkaart?

Alle thuiswedstrijden van Curaçao Neptunus in het Neptunus Familiestadion zijn inbegrepen. Dit betekent dat een seizoenkaart geldig is voor de reguliere competitie, de play-offs en eventueel voor de Holland Series

Q: Geeft een seizoenkaart recht op een vaste zitplaats in het stadion?

Er zijn geen zitplaatsen gereserveerd in het Neptunus Familiestadion.Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief