Jonge Neptuniaan met KNBSB mee naar Japan

DSC03170 (1) (Mobile).JPG

Samen met vier andere jonge honk- en softballers en Gijs Selderrijk van de KNBSB gaat Sinan eind juli naar de 29ste editie van de World Children’s Baseball Fair (WCBF), die dit jaar wordt gehouden in Fukushima City, Japan.

De WCBF is een jaarlijks terugkomend evenement dat in 1990 voor het eerst werd georganiseerd door Home Run legendes Sadaharu Oh en Hank Aaron (Hammerin’ Hank) om honkbal over de hele wereld te promoten. Sindsdien nodigt de organisatie ieder jaar verschillende landen over de hele wereld uit om met een select groepje  10 en 11 jarige honk-/softballers deel te nemen. Gedurende een week wordt er samen gehonkbald, land en cultuur kennen geleerd en veel plezier gemaakt. Nederland is al diverse keren uitgenodigd voor dit evenement; in 2016 hebben Amarensio Franka, Gabriel en Leandro Salazar Mata, oud-Neptunianen die nu bij de Unicorns spelen, deelgenomen. Sinan is geselecteerd door de KNBSB op voordracht van Stichting Extra Innings.

De zes Nederlanders zullen in Japan deelnemers uit Argentinië, China, Ghana, Groot Brittanië, Laos, Nepal, Peru, Samoa, Zwitserland, Thailand, Verenigde Staten en Japan treffen.

Wij wensen Sinan, Gijs en de overige deelnemers een fantastische tijd op de World Children’s Baseball Fair!Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief