Honk- en softbalseizoen 2019 feestelijk ingeluid

groepsfoto3 (Mobile).jpg

Verbinding binnen de club was de belangrijkste insteek van de bedenker van deze dag, Ronald Jaarsma, hoofdtrainer van Curaçao Neptunus Heren 1. Samen met andere organisatoren charterde hij dan ook 40 topsporters van Heren 1, Dames 1 en Tridents om clinics voor de jeugd en senioren te verzorgen. “Ik vind het belangrijk dat de jeugd en onze breedtesporters trots zijn op de prestaties van onze topsport teams en dat jeugd- en breedtesportspelers weten dat de topsporters trots zijn op hun prestaties.” aldus Ronald.

“Ik vind het belangrijk dat de jeugd en onze breedtesporters trots zijn
op de prestaties van onze topsport teams en dat jeugd- en breedtesportspelers weten
dat de topsporters trots zijn op hun prestaties.”

Het ochtendprogramma van de Club Clinic Dag was gericht op de jeugd. Na een gezamenlijke warming-up werden de spelers op posities verdeeld in verschillende groepen, getraind door topsporters, ondersteund door de teamcoaches. Pupillen en Aspiranten gingen aan de slag met pitching, catching, infield en outfield. De Beeballers hadden een hoop lol met Dames 1 speelsters bij het trainen van basisvaardigheden. Na een korte pauze gingen de Pupillen en Aspiranten door met slagtraining en speelden de Beeballers een wedstrijdje tegen elkaar.

Laura Iannelli, speelster bij Dames 1, vond het ontzettend leuk om de allerjongsten fanatiek bezig te zien: “We hebben voor de komende jaren mooie plannen voor het softbal bij Neptunus, zowel voor het Dames 1 team als voor de breedtesportteams en de jeugd. Aanwas van jeugd om het softbal te versterken is hartstikke welkom.”

 

“We hebben voor de komende jaren mooie plannen voor het softbal bij Neptunus,
zowel voor het Dames 1 team als voor de breedtesportteams en de jeugd. Aanwas van jeugd
om het softbal te versterken is hartstikke welkom.”

 

Tussen de middag werd in gezamenlijkheid een gezonde lunch genuttigd in de kantine. Een kom warme soep van Ed, fruit en een gezonde kruidkoekreep kwamen zeer gelegen om op te warmen en weer energie te krijgen. Na een uitgelaten groepsfoto zat het programma er voor de jeugd op. De trainers vervolgden het programma met clinics voor de Junioren en senioren.

Na afloop concludeerden spelers, trainers en de organisatie van deze eerste Club Clinic Dag dat het een zeer geslaagde dag was, wellicht zelfs het begin van een nieuwe mooie traditie bij Neptunus.

De organisatie van de Club Clinic Dag wenst alle teams een mooi en sportief honk- en softbalseizoen 2019 toe!

 Er zijn foto’s gemaakt op de Club Clinic Dag. Stuur bij interesse een mail naar website@neptunussport.com en ontvang de link naar het album.

 

 Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief