Poule-indeling European Champions Cup bekendgemaakt

_Z9I0501 (Mobile).jpg

Titelverdediger Curaçao Neptunus is voor de eerste ronde ingedeeld in een poule met ASD Rimini. Het Europese clubtoernooi wordt dit jaar gehouden van dinsdag 4 tot en zaterdag 8 juni. Eerder werd de Italiaanse stad Bologna al aangewezen als gastheer voor de European Champions Cup. In totaal acht teams nemen deel aan het evenement.

Titelverdediger Curaçao Neptunus en ASD Rimini zijn in poule A ingedeeld met het Franse Rouen Huskies en het Duitse Bonn Capitals. Bonn Capitals zette vorig jaar in de Duitse Bundesliga een uitermate bijzondere prestatie neer. De honkballers uit Bonn bleven in de reguliere competitie ongeslagen en werden de eerste club uit de Duitse honkbalgeschiedenis die in de reguliere competitie veertig wedstrijden op rij wisten te winnen.

In poule B treft L&D Amsterdam, de andere Nederlandse kandidaat, de gastheer Fortitudo Bologna en de Tsjechische kampioen Ostrava Arrows en Deurne Spartans. De Belgische kampioen verdiende een plek in de A-poule nadat Borgerhout Squirrels vorig jaar winnaar werd van de CEB Cup.archieffoto: Rob Jelsma
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief