Kerstwens 2018

Christmas_Tree_Baseball.jpg

Beste Neptunianen,

De kerstdagen zijn een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat komen gaat.

2018 was een bijzonder jaar voor Neptunus. De club vierde haar 75-jarig bestaan met een aantal grote sportieve successen. Hoogtepunt was de zeer succesvol verlopen European Champions Cup in ons eigen Neptunus Familiestadion. Met dank aan alle vrijwilligers is er een geweldig toernooi neergezet, dat door Curaçao Neptunus werd gewonnen. Een mooi succes waarbij Neptunus zich weer van zijn beste kant heeft laten zien.

Daarnaast was het ook voor de andere teams in de vereniging een goed jaar. Met vijf senioren honbal teams, vier softbal teams en zelfs negen jeugdteams, was Neptunus weer in vele competities goed vertegenwoordigt. Dit laat zien dat de club voor iedereen open staat en ruimte biedt om de mooie honkbal- en softbalsport te beoefenen. Het bestuur streeft ernaar om in 2019 het verenigingsgevoel verder te versterken, want iedereen hoort erbij.

Dat zien we bijvoorbeeld tijdens de winter trainingen. Hoewel we nog midden in de winterstop zitten, zijn diverse teams alweer hard aan het trainen. Het is geweldig om te zien hoe jeugd en senioren samen de agility training afwerken op het kunstgrasveld. De wisselwerking tussen ervaren internationals uit het 1e team en nieuw aanstormend talent in de jeugd, is een mooi succesverhaal deze winter. Dit krijgt een vervolg richting de start van het seizoen, als we een “season openings day” gaan organiseren voor alle teams. Clinics en gezelligheid voor alle Neptunianen. Meer info volgt!

Ondertussen blijven we hard werken aan de verdere verbetering van de accomodatie. Na de grondige verbouwing van het clubhuis eerder dit jaar, wordt op dit moment gestart met renovatie van de tribunes van het stadion. Dankzij goede samenwerking met de gemeente Rotterdam, worden deze winter alle stoelen op de tribunes vervangen. Zodat u ook in 2019 weer goed kunt genieten van top honkbal in het mooiste stadion van Nederland!

Voor nu wensen wij u graag zeer fijne feestdagen toe en alvast een zeer gezond, gelukkig en sportief 2019!

Het bestuurContact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief