Neptunus Familiedag 2018

IMG_0490.JPG

Beste Neptuniaan, zoals jullie ongetwijfeld weten, is er ook dit jubileumseizoen een Familiedag en wel op zaterdag 20 oktober. Opnieuw wordt weer gespeeld om de Neptunus Familiedag Fairplay Award!

Niet het winnen, maar het samen spelen en het plezier in de sport is waar het deze dag om gaat. Hierbij de oproep om je individueel of met een groep aan te melden. Vorm een team met je partner, ouders, grootouders, zussen, broers, vrienden en kennissen en neem het tijdens een slowpitch softbaltoernooi op tegen je medeNeptunianen. Honk- of softbalervaring is niet vereist, dus iedereen is van harte welkom!

Met de losse aanmeldingen proberen een team samen te stellen. Als dat niet lukt, delen we de spelers in bij een ander team. De Familiedag begint om 10.00 uur en is omstreeks 17.00 uur afgelopen, waarna Ed een afsluitende feestelijke barbecue verzorgd voor belangstellenden.

Deelname aan de barbecue kost EUR 10 per persoon. Na aanmelding ontvang je informatie hoe er betaald moet worden. Voor het doorgaan van de barbecue moeten er minimaal 50 deelnemers zijn. Als er te weinig aanmeldingen zijn, wordt het reeds betaalde bedrag voor 14 oktober teruggestort op de rekening waarvan het was overgemaakt.

Je kunt je team aanmelden t/m woensdag 10 oktober via Dirk.Jan.Verlinde@mac.com.

Vermeld bij je aanmelding:

• de naam van de aanvoerder

• de naam van het team

• het aantal spelers in het team

• aantal deelnemers aan de afsluitende barbecue

Tot ziens in het Familiestadion.

Hartelijke groet van de activiteitencommissie: Diana, Dirk Jan, Marian en TonyContact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief