Curaçao Neptunus bereikt Holland Series

Benjamin Dille (Mobile).jpg

Na de blamage afgelopen donderdagavond, verlies (0-13), won Neptunus zowel zaterdag als zondag van HCAW en bereikte daarmee voor de 24e keer in de geschiedenis (sinds 1987) de Holland Series.

In beide wedstrijden kregen de Drietanders fel verzet van de club uit het Gooi. Zondag keek de thuisploeg tweemaal tegen een achterstand aan, maar goede honkslagen, double van Greg Muller en  ook een double van Benjamin Dille, de Belgische international, met volle honken, brachten samen vijf runs op het bord.

HCAW kwam die klap niet meer te boven. Wel scoorden zij nog hun derde punt, maar de zes van  de mannen van Ronald Jaarsma bleken genoeg.

Komend weekend spelen de mannen in pinstripes nog driemaal tegen concurrent L&D Amsterdam. De ploeg van Charles Urbanus won zondag 2 september en plaatste zich ook voor de kampioensstrijd. De wedstrijden voor het komend weekend gaan beslissen welk team het eerste thuisvoordeel krijgt. De eerste wedstrijd wordt op donderdag 27 september gespeeld.tekst: Jan van der Sande / foto: Rob Jelsma
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief