Curaçao Neptunus met gelijkspel en winst uit oefenserie Pickles UVV

nepuvv.jpg

Pickles UVV en Curaçao Neptunus speelden zaterdagmiddag 18 maart een puntloos 7-inning oefenduel in Soest op het complex van Knickerbockers.Vorig weekeinde boekte Neptunus twee comfortabele overwinningen tegen HCAW, 11-7 en 16-1. UVV kwam een week geleden ook tot een ruime zege, 13-1 tegen Overgangsklasser The Orioles.

Curaçao Neptunus boekte zondag (19 maart) een comfortabele 18-7 oefen-overwinning in negen innings tegen Pickles UVV. De eerste wedstrijd tussen de twee teams op zaterdag eindigde in een puntloos gelijkspel na zeven innings. Op een koude en gure middag kwam Neptunus tot 23 honkslagen in het duel van vandaag, dat eindigde met een 'walk-off, 2-run homerun' van Greg Muller met vier uit in de tweede helft van de negende inning. Muller had ook een tweehonkslag en sloeg 4-uit-4 met tweemaal vier wijd. Shaldimar Daantji, Ruar Verkerk, Christian Diaz en Daniel Fernandes hadden allen drie honkslagen. Daantji liet een tweehonkslag en twee triples noteren, Verkerk had twee doubles, Diaz een triple en homerun.

Komend weekeinde neemt Neptunus deel aan het tweedaagse internationale toernooi van Storks in Den Haag. Daar zal de Rotterdamse ploeg vier wedstrijden spelen.tekst: www.grandslam.nl / foto: Rob Jelsma
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief