Curaçao Neptunus wint ook de derde keer van Quick Amersfoort

JKG2018-08-02 20-00 0011 (Mobile).JPG

Curaçao Neptunus heeft ook de laatste wedstrijd van het drieluik tegen het Amersfoortse Quick in winst omgezet, 5-0.
Aan Neptunus zijde kreeg Brendan Schoemaker voor het eerst de rol van startend werper toegewezen. Hij begon wat onwennig met een vrije loop en een honkslag tegen. Maar de hoop die de tegenstander hiermee dacht te krijgen was van hele korte duur. In vijf innings schakelde Brandon niet minder dan negen slagmensen met drie slag uit.

Neptunus sprokkelde wat punten en dat resulteerde in vijf runs in evenzovele innings. Coach Ronald Jaarsma stuurde eerst Berry van Driel naar de heuvel om vervolgens Loek van Mil de laatste twee slagbeurten het slot op de deur te gooien.
Na de eerste honkslag van Quick, slaagden de Amersfoorters er niet meer in om dat aantal te verhogen. Neptunus sloeg wel dertien hits bij elkaar. Iedere Neptuniaan die aan slag kwam had minstens één hit. Stijn van der Meer, Dwayne Kemp, Gianison Boekhoudt en Quintin de Cuba sloegen alle vier twee hits en verbeterden daarmee hun slaggemiddelde.

Het komende weekend krijgen de Rotterdammers de nummer laatst, Silicon Storks uit Den Haag, op bezoek, Een week later wordt met de grote strijd tegen L&D Amsterdam de reguliere competitie afgesloten. Omdat Storks geen lichtinstallatie heeft spelen zij hun thuiswedstrijd aanstaande donderdagavond om 19.30 uur aan de Abraham van Stolkweg, vervolgens wordt daar ook wedstrijd twee op zaterdagmiddag 14.00 uur  gespeeld, waarna in Kijkduin zondag de laatste ontmoeting zal zijn.tekst: Jan van der Sande foto: Jan Kruijdenberg
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief