Topploegen uit zicht voor dames 1 door dubbel verlies

unnamed.png
 
De softballsters van Neptunus hebben afgelopen zaterdag tweemaal verloren op bezoek bij de Centrals. In twee pitchingduels trokken ze beide keren aan het kortste einde.
 
In de eerste wedstrijd gooide Sophie de Vos een ijzersterke wedstrijd, waarin zij maar één verdiend punt tegen kreeg in de derde inning. Helaas zorgde twee fouten nog voor twee andere punten in de tweede en vijfde inning, waardoor de drie gescoorde punten voor de Centrals genoeg bleek voor de overwinning.
Aanvallend kon er alleen in de vierde inning iets tegenovergesteld worden, toen Katie Sutherland-Finch (honkslag) kon scoren op een bal in het rechtsveld van Veerle van Harmelen. Verder gingen er 14 Neptunianen met drie slag aan de kant.
Eindstand 3-1.
 
Sophie de Vos: 6 inn ( 2-4-4-2 )
 
Larice Kloppers: 2 uit 3 (0.667)
Veerle van Harmelen: 1 uit 2 (0.500, 1 RBI)
 
De tweede wedstrijd gaf eenzelfde soort beeld. In de eerste inning scoorden de Centrals een punt op het werpen van Katie. In de tweede inning kwamen daar nog twee onverdiende punten bij, toen de eerste twee slagvrouwen van de ploeg uit de Bilt, door slecht verwerkte stootslagen op het honk kwamen.
Aan slag kwam de blauw-witte brigade alleen in de vijfde inning in de buurt van een punt, toen Merel van Harmelen sneuvelde op de thuisplaat. Verder hielden de Centrals met een paar aardige veldacties de deur goed dicht.
Eindstand 3-0
 
Katie Sutherland-Finch: 6 inn ( 12-1-4-2 )
 
Eva Versloot: 1 uit 3 (0.333)


Foto: David Mulder Fotografie
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief