Curaçao Neptunus verliest derde wedstrijd drieluik

_Z9I8822 (Mobile).jpg

In een aanvallend dramatische wedstrijd verloor Neptunus op zondag 1 juli van het Haarlemse DSS. De sterke Rotterdamse aanvallers kwamen niet uit de verf. Lang stonden er slechts twee honkslagen op het bord. DSS had geen moeite met  de vier pitchers die zij vandaag tegenover zich vonden. Niet minder dan tien maal kwamen er een honkslag van hun knuppels. Tot aan de zevende slagbeurt hadden zij dan ook een comfortabele 0-3 voorsprong.

Een wilde worp stelde Dwayne Kemp in staat om de nul van het bord te krijgen. Daarna leek het in de negende en dus laatste beurt toch nog dat DSS op de knieën ging. Een double van Gianison Boekhoudt en een triple van Quintin de Cuba bracht laatstgenoemde in scoringspositie bij een 2-3 stand, maar helaas bleef het daarbij.

Van de laatste 10 wedstrijden, na de Europa Cup winst, verloor Neptunus er vier. Het komende weekend staat de grote krachtmeting tegen koploper L&D Amsterdam op het programma. Donderdag en zondag in Amsterdam, daartussen zaterdag 14 juli om 14.00 uur aan de Abraham van Stolkweg.tekst: Jan van der Sande foto: Rob Jelsma
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief