Curaçao Neptunus moet seriewinst aan HCAW laten

Dudley Leonora in actie (Mobile).jpg

Neptunus moest zondag na het eerdere verlies in Bussum aan de bak om zich te revancheren voor het pijnlijke zaterdagverlies tegen HCAW, maar dat is niet gelukt.

In de eerste wedstrijd donderdag in Rotterdam werd het 2-0 voor de Drietanders, maar twee dagen later liepen de Rotterdammers zaterdag tegen een verpletterende 8-1 nederlaag op en zondag was er de tweede knauw, zij het een kleintje: 1-2. Maar de punten tellen.

In de laatste van de drie seriewedstrijden leek er voor Neptunus overigens in de langzaam startende wedstrijd geen vuiltje aan de lucht. Tot aan de vierde inning werd er niet gescoord. Maar daarna was het HCAW-er Jeando Tromp die scoorde op een driehonkslag van Vince Rooi.

De gelijkmaker voor Neptunus kwam ook in hun vierde slagbeurt nadat Shaldimar Daantje middels een vrije loop op het eerste honk kwam en via een honkslag van Quintin de Cuba voor de gelijkmaker zorgde.

Maar Neptunus zag geen kans om die goede lijn door te trekken, want in de vijfde inning arriveerde andermaal een punt voor de ploeg uit Bussum: Roland Laurens kwam via een driehonkslag in scoringspositie en Patrick Bok zorgde door zijn honkslag dat hij ook daadwerkelijk binnenkwam. Dat was het tweede punt van HCAW.

Reliever Loek van Mil, die Neptunus starter Elton Koeiman verving, hield hierna de deur gesloten. Maar dat deden de HCAW-werpers Chris Pfau, Timo van Ancum en Dennis Burgersdijk ook, waardoor de 1-2 ook de eindstand werd en Neptunus tegen zijn gewoonte in de tweede verliespartij te verwerken kreeg.

 

(foto:Dudley Leonora in actie )foto: Rob Jelsma
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief