Podcast Radio Neptunus nu online!

IMG_2143.JPG

Deze allereerste aflevering van Radio Neptunus is een grote voorbeschouwing op het komend seizoen, dat 26 april begint. Wordt Neptunus opnieuw de beste van Nederland en van Europa?

Aan het woord komen coach Ronald Jaarsma, sterspeler Dwayne Kemp en 'Amerikaan' Stijn van der Meer. Ook nemen we de komende competitie door en blikken we natuurlijk uitgebreid terug op het zo succesvolle, maar tumultueuze vorige seizoen.

De Podcast is te luisteren via:

https://soundcloud.com/user-215687057/radio-neptunus-aflevering-1-de-grote-voorbeschouwing

Radio Neptunus is een nieuwe podcast die vanaf nu iedere maand verschijnt. Deze podcast wordt gemaakt door Anton Slotboom.

Wie is Anton Slotboom?

Ik ben Anton Slotboom, journalist bij AD en verslaggever voor radio en tv bij bij TV Rijnmond. Ik ben een Spartaan en een groot fan van Neptunus. Als honkbalfanaat ben ik druk bezig met mijn bucketlist: het zien spelen van alle MLB-ploegen. Deze zomer mag ik er weer een flink aantal afstrepen, ik kan niet wachten!
 
Waarom een podcast, Anton?
 
"Een podcast is een perfect middel om diep het honkbal in te duiken. Deze sport krijgt niet al te veel aandacht in de Nederlandse media, terwijl er heel veel verhalen te vertellen zijn. Een en een is twee: ik besloot in een flits zelf een podcast over Neptunus te maken. Omdat ik het waanzinnig bijzonder vind dat in Rotterdam de beste ploeg van Nederland en Europa speelt."
 
Wat verwacht je van het komende seizoen?
 
"Het komend seizoen wordt niet zo pittig als het vorige, hoop ik. Toen gebeurde er van alles rondom de selectie. Ik denk dat die gebaat is bij rust en dat Jaarsma en zijn ploeg nog meer aan elkaar gewend zijn. Het gekke is: vorig jaar, in al dat tumult, werd er uitstekend gepresteerd. Dat was echt het succes van het collectief. Ik hoop dat het team nog sterker is geworden. De Europa Cup in eigen huis, dat is wel een belangrijk moment. Als het Jaarsma lukt om daar te pieken, dan duik ik juichend de Hofpleinfontein in. Zonder microfoon, dat wel.Die moet nog langer mee."
 
Wat is de planning met betrekking tot de podcast? "Ik wil per maand een podcast van een uur maken en in die podcast natuurlijk praten over de stand van zaken op dat moment.  In iedere aflevering wil ik een langer interview doen, zoals in deze eerste met Ronald Jaarsma, om wat dieper op de zaken in te gaan - terwijl ik het soms juist ook verfrissend kort en snel wil houden in grappige rubrieken. Er valt zoveel te bedenken - ik vermoed dat we het komende jaar flink gaan groeien als het om inhoud gaat."
 
Mag iedereen onderwerpen aandragen?
 
"Natuurlijk mogen luisteraars onderwerpen aandragen! Graag zelfs. Er is een speciaal emailadres voor. Ik kan me voorstellen dat we ook fans aan het woord gaan laten, om te praten over het seizoen - wie mee wil praten, mag zich gerust aanmelden. Dit kan via neptunusradio@neptunussport.com"
 
We gaan je dus vaak terugvinden op de tribune met microfoon?
 
"Nou, niet per se met een microfoon, maar ik ben er wel heel vaak. In de zon, ter hoogte van het eerste honk, dat is mijn favoriete plek"

 Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief