Curaçao Neptunus deelnemer zesendertigste editie van het In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi

Charles-Urbanus-sr-Toernooi-Small-200x200.jpg

Vanaf vanavond tot en met zondag organiseert HCAW de zesendertigste editie van het In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi. Na vele jaren van afwezigheid keert landskampioen Curaçao Neptunus dit jaar terug als deelnemer aan het laatste oefentoernooi alvorens de reguliere competitie in de Hoofdklasse van start gaat.

Het toernooi begint vanavond om 20.00 uur met een ontmoeting tussen L&D Amsterdam Pirates en gastheer HCAW.

Het volledige wedstrijdschema is te vinden op de website van HCAW:

http://www.hcaw.nl/…/hcaw-organiseert-i-m-charles-urbanus-…/#

Voor wie wil komen kijken, de toegang is gratis.

Voor de thuisblijvers;

360 Sports Intelligence zal de wedstrijden opnemen en op zaterdag kun je vanaf 15 minuten na de wedstrijd een mooie samenvatting zien.

In de vorm van een pilot test de KNBSB in samenwerking met 360 Sports Intelligence hoe de beelden eruit zullen komen te zien en of de samenvattingen automatisch gegenereerd kunnen worden. De beelden van de wedstrijd kunnen vervolgens in de kantines van alle hoofdklasseteams uitgezonden worden en ook via de websites en social media kanalen gedeeld worden. Bovendien zijn alle beelden van de volledige wedstrijd, geschoten met vier camera's, beschikbaar voor de coaches voor analyse. Zo hebben deze beelden niet alleen een entertainment-waarde, maar kunnen coaches en spelers ook daadwerkelijk van deze beelden leren.

Houd zaterdag dus goed de social media kanalen van de KNBSB in de gaten om de samenvattingen van de volgende wedstrijden te bekijken:


11:00 uur L&D Amsterdam Pirates - Curaçao Neptunus
13:30 uur Curaçao Neptunus - Hoofddorp Pioniers
16:00 uur Hoofddorp Pioniers - HCAWContact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief