Nieuws

Curaçao Neptunus neemt revanche en staat weer op de 1e plaats

21-09-2020

Nadat op zaterdag in Hoofddorp met 2-0 werd verloren, namen de Neptunus-mannen van coach Ronald Jaarsma zondag in eigen huis revanche op Pioniers. Uitslag 6-1.

Lees meer...

Pioniers weer te sterk voor Neptunus

19-09-2020

Opnieuw beten de mannen van coach Ronald Jaarsma zich stuk op angstgegner Hoofddorp Pioniers.

Lees meer...

Curaçao Neptunus wint met moeite van Pioniers

18-09-2020

Hoofddorp Pioniers - door de jaren heen de Angstgegner van Neptunus en het enige team dat de Drietanders in de reguliere competitie drie van de zes punten afsnoepte - heeft het de Rotterdammers ook donderdagagvond knap lastig gemaakt.

Lees meer...

Try-outs jeugdspelers op woensdag 30 September (8-11 jaar) en woensdag 14 oktober (12-14 jaar).

16-09-2020

Neptunus start in 2021 met een nieuw opleidingsprogramma voor de jeugd. Met betere begeleiding en optimale mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot tophonkballer. De perfecte weg richting het meest succesvolle honkbalteam van Europa: Curaҫao Neptunus! Meld je nu aan voor de try outs om kans te maken op een plek in Pupillen 1 of Aspiranten 1 in 2021!

Lees meer...

Herstructurering jeugdopleiding Neptunus.

16-09-2020

De laatste jaren zijn er steeds meer initiatieven ontstaan om opleiding en ontwikkeling van jonge honkballers mogelijk te maken buiten de vereniging om. We begrijpen dat hier vraag naar is, maar vinden het jammer dat het huidige honkbal aanbod vanuit Neptunus dusdanig is dat men zich geroepen voelt om extern verder te zoeken. Daarom gaan we de kwaliteit en het aanbod van onze jeugdopleiding verbeteren vanaf komend seizoen.

Lees meer...

Gedragsregels en coronamaatregelen bij thuiswedstrijden van Curaçao Neptunus.

15-09-2020

We zijn blij dat er gespeeld kan worden en dat er publiek bij de wedstrijden mag zijn. We willen dit seizoen graag samen tot een goed einde brengen. We verwachten dat het druk wordt bij de play offs. Daarom gelden er bij de thuiswedstrijden een aantal aanvullende maatregelen. Op die manier houden we het veilig voor iedereen en kunnen we maximaal van top honkbal genieten.

Lees meer...

Resterende play-off wedstrijden tussen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam uitgesteld wegens corona

12-09-2020

Helaas zijn er bij L&D Amsterdam twee personen positief getest voor het coronavirus.

Lees meer...

Play-off wedstrijd L&D Amsterdam - Curaçao Neptunus van zaterdag 12 september afgelast door KNBSB

11-09-2020

De tweede wedstrijd van de play-offs, die Curaçao Neptunus op zaterdag 12 september zou spelen in Amsterdam, is door de KNBSB afgelast.

Lees meer...

Curaçao Neptunus begint de Play-Offs met een zege

10-09-2020

Omdat Neptunus in de reguliere competitie als nummer 1 eindigde hebben de Rotterdammers bij de Play-Offs een groot thuisvoordeel. Gisteravond werd dit de grootste concurrent, Pirates uit de hoofdstad, meteen ondervonden. Na een spannende strijd wonnen de Drietanders met 7-4.

Lees meer...

Kaartverkoop play-offs gestart.

08-09-2020

Na afronding van een zeer succesvol regulier seizoen, gaat Curaçao Neptunus als onbetwiste nummer 1 de play-offs in. Komende donderdag (10 september) start een serie van negen wedstrijden die moet bepalen welke teams in de Holland Series om de titel gaan strijden. Voor Curaçao Neptunus beginnen de play-offs tegen L&D Amsterdam, de nummer twee van de reguliere competitie.

Lees meer...

Curaçao Neptunus incasseert 2e nederlaag.

06-09-2020

Na afgelopen donderdag al met moeite gelijkgespeeld te hebben tegen Hoofddorp Pioniers is Neptunus in de derde onderlinge wedstrijd niet verder gekomen dan één run. Omdat de tegenstander tweemaal scoorde was de tweede nederlaag deze competitie een feit. 1-2.

Lees meer...

Zegereeks Neptunus gestopt.

04-09-2020

Gisteravond stond er weer een compleet honkbalcompetitieprogramma gepland. Toch was de wedstrijd Neptunus - Hoofddorp Pioniers de enige die doorging. Het werd een waar slagfestijn. 25 hits kwamen er van de knuppels. Beide teams scoorden zesmaal waardoor er een einde kwam aan de reeks van 17 overwinningen voor de Drietanders. Eindstand dus 6-6.

Lees meer...

In Memoriam Aad Hoogwerf

31-08-2020

Afgelopen vrijdag, 28 augustus, is Aad Hoogwerf overleden. Hij was geruime tijd ziek; Aad is 79 jaar geworden.

Lees meer...

Dagblad 010: "Gregory Muller beste slagman met 3 uit 4"

30-08-2020

Vanwege onbespeelbaarheid van het veld in Kijkduin werd zondag te elfder ure besloten om de wedstrijd van Neptunus tegen Storks in Rotterdam te spelen en zowaar namen de Hagenaars ook een voorsprong. Maar vanaf de derde slagbeurt waren zij toch kansloos. Eindstand: 1-8.

Lees meer...

Neptunus definitief op de eerste plaats geëindigd.

29-08-2020

Met nog vier wedstrijden te gaan is Neptunus definitief op de eerste plaats geëindigd. Vanwege een grote, langdurig regenbui kon er niet om 14.00 uur begonnen worden. De veldploeg ging met man en macht aan het werk. Een uur en twintig minuten later kon er daardoor dan toch gespeeld worden. Opnieuw was het krachtsverschil met Storks groot. Na zeven innings werden de Hagenaars uit hun lijden verlost. Eindstand 11-1.

Lees meer...