Nieuws

Neptunus stelt Holland Series en Europa Cup deelname zeker na winst op Pioniers.

17-09-2017

Koploper Curaçao Neptunus won zijn elfde wedstrijd in de Play-Offs door Hoofddorp Pioniers met 3-15 te verslaan. Neptunus heeft zich daarmee wederom verzekerd van deelname aan de Holland Series.

Lees meer...

Help St. Maarten !

17-09-2017

Ongetwijfeld heeft u onze Neptunianen / Team Kindom spelers al gezien tijdens de aktiedag voor St. Maarten. Graag brengen wij ook nog even onder de aandacht dat ook oud-Neptunianen en familiieleden door orkaan Irma getroffen zijn. Daarom is uw hulp hard nodig. Wij hopen op uw donatie!

Lees meer...

Thuiswedstrijd Curaçao Neptunus - Hoofddorp Pioniers afgelast

16-09-2017

Helaas ligt ook de geplande thuiswedstrijd van Curaçao Neptunus vanmiddag tegen Hoofddorp Pioniers er af. Nieuwe datum en tijd: Dinsdag 19 september om 19.30 uur.

Lees meer...

Curaçao Neptunus wint inhaal thuiswedstrijd van HCAW

14-09-2017

Curaçao Neptunus won dinsdagavond (12 september) met 12-5 in een inhaalwedstrijd tegen HCAW . De wedstrijd stond aanvankelijk op het programma voor zaterdag, maar werd toen afgelast vanwege de veldcondities na hevige regen. Neptunus opende de reeks donderdag met een 7-2 winst, waarna zondag met 5-3 werd gewonnen.

Lees meer...

Uitwedstrijd 14/9 Curaçao Neptunus tegen Hoofddorp Pioniers afgelast

14-09-2017

De uitwedstrijd van vanavond tegen Hoofddorp Pioniers gaat niet door in verband met de weersomstandigheden. Waarschijnlijk wordt deze wedstrijd maandagavond ingehaald. Dit vanwege de aanwezigheid van een groot aantal Team Kingdom spelers bij de St. Maarten manifestatie morgen.

Lees meer...

A Perfect Game gaat op 24 september in première op het Nederlands Film Festival

12-09-2017

Eindelijk is het zover! Documentaire A Perfect Game van de drie jonge spelers van de Rotterdamse honkbalschool Unicorns. Tyriq Kemp, Misja Harcksen en Phayson Antonia, gaat in première.

Lees meer...

DOOR jubileumnummer

12-09-2017

Voordat Curaçao op het shirt van prijkte was DOOR jarenlang sponsor van ons eerste honkbal team. Jan van der Sande schreef in het jubileumnummer van DOOR een artikel hierover.

Lees meer...

Curacao Neptunus behoudt koppositie na tweemaal uit-winst tegen HCAW

11-09-2017

Curaçao Neptunus hield deze week succesvol zijn koppositie in de Play-Offs vast. De Rotterdammers verspeelde geen punten in twee wedstrijden tegen HCAW.

Lees meer...

Tweede play-offwedstrijd serie Curaçao Neptunus - HCAW op 9 september afgelast

09-09-2017

Helaas heeft Pluvius Neptunus dwarsgezeten. De conditie van het veld laat het niet toe dat de wedstrijd Curaçao Neptunus - HCAW doorgaat vanmiddag. Deze wordt nu verschoven naar dinsdag 12 september om 19.30 uur.

Lees meer...

Curaçao Neptunus koploper in de play-offs na tweemaal winst op L&D Amsterdam

04-09-2017

Nadat Curaçao Neptunus donderdagavond al met 6-3 te sterk was voor L&D Amsterdam, deelden beide teams dit weekeinde de punten. Daarmee gaat Curaçao Neptunus na de eerste drie speelrondes in de Play-Offs aan de leiding.

Lees meer...

Curaçao Neptunus wint drie game serie met 2-1 van Hoofddorp Pioniers

28-08-2017

In de strijd om de twee plaatsen in de Holland Series zijn L&D Amsterdam en Curaçao Neptunus inmiddels ver uitgelopen op HCAW en Hoofddorp Pioniers.Beiden teams staan komende week in de derde speelronde tegenover elkaar.

Lees meer...

Curacao Neptunus blijft ongeslagen in eerste play-off serie tegen HCAW

21-08-2017

Na winst op donderdagavond werd ook zowel op zaterdag (2-3) als zondag (8-2) van HCAW gewonnen.

Lees meer...

Curaçao Neptunus sluit reguliere competitie af met sweep.

06-08-2017

Neptunus sloot het seizoen af met een serie van zes overwinningen op rij. Daarmee is het totaal aantal zeges voor de debuterende hoofdcoach Ronald Jaarsma op 26 gekomen. Bovendien heeft de Rotterdamse ploeg met Benjamin Dille en Giansion Boekhoudt dit seizoen de beschikking over de beste slagman en de Homerun King.

Lees meer...

Ruar Verkerk geselecteerd voor Kingdom Team Europees Kampioenschap U23

04-08-2017

Manager Sidney de Jong heeft tijdens het Europees kampioenschap voor spelers van 23 jaar en jonger volgende week de beschikking over vijf voormalig profhonkballers, waaronder voormalig Minnesota Twins speler Ruar Verkerk.

Lees meer...

Rentree Orlando Yntema en tweemaal winst tegen UVV

31-07-2017

Tweemaal winst, een afgelasting, maar vooral de rentree van Orlando Yntema waren de ingrediënten van afgelopen weekeinde.

Lees meer...