Testen voor Toegang

De komende weken kunnen weer publiek ontvangen in het Familiestadion. Leden, Sponsors en Vrienden van Neptunus hebben gratis toegang. Als zij zich vooraf via de mail registreren (info@neptunussport.com) krijgen ze een digitaal toegangskaartje opgestuurd. 

Alle andere bezoekers kunnen een kaartje kopen via www.neptunussport.com/tickets.

Als onderdeel van de pilot "Testen voor Toegang" is het van belang dat je de volgende stappen nauwkeurig doorleest en opvolgt. Alleen daarmee krijg je toegang tot het stadion.

 

  1. Maak een testafspraak

Plan een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via

www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 40 uur voor je bezoek bent getest. Kinderen onder de 12 jaar mogen zonder testbewijs naar binnen. Zij hoeven dus niet getest te worden. Zij moeten wel een kaartje hebben voor de wedstrijd.

 

  1. Laat je testen

Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

 

  1. Testuitslag

Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag via Testen voor Toegang kun je een testbewijs maken.

 

  1. Maak een testbewijs

- Digitaal testbewijs

Download de CoronaCheck-app op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of de Google Play Store. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is jouw digitale testbewijs.

 

- Papieren testbewijs

Geen smartphone? Ga naar www.coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren testbewijs”. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode. De website zet de testuitslag om in een QR-code. Je kunt nu jouw testbewijs met QR-code printen.

 

  1. Bezoek de wedstrijd

Je neemt je testbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR- code. Vergeet ook je legitimatiebewijs (en die van eventuele kinderen) niet. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het testbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

 

Fijne wedstrijd!

 

Houd je tijdens je bezoek aan de algemene coronaregels. Was dus regelmatig je handen, houd 1,5 meter afstand en volg de speciale looproutes. Binnen in het clubhuis is een mondkapje verplicht.

 

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.

 

De volledige lijst aan corona maatregelen vind je hier

Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief