Events

Evenementen door Stijlcommissie (Holland Series- World Series- Familiedag - Awardsavond - EK’s - WPT –Haarlem Honkbalweek - Homerun event – Play offs – Hoofdklasse competitie - WBC)

Evenementen in het stadion - World Port Tournament

Het World Port Tournament (WPT) is een prestigieus internationaal honkbaltoernooi dat al meer dan 20 jaar wordt georganiseerd door de Stichting Rotterdam Baseball. Het WPT is naast een van de belangrijkste toernooien in het Internationale honkbal ook een van de kenmerkende evenementen op de Nederlandse- en meer specifiek Rotterdamse sportkalender. Het WPT wordt elke twee jaar, in de oneven jaren, georganiseerd, in afwisseling met de Haarlemse Honkbal Week, dat in de even jaren plaatsvindt. Alleen in 2005 werd het WPT eenmalig vervangen door het WK Honkbal dat in dat jaar in Nederland plaats vond. In 2007 keerde het WPT met groot succes terug op de internationale sportkalender. Meer dan 65.000 bezoekers waren getuige van het sterkste deelnemersveld ooit. De laatste editie van het WPT in 2015 werd gewonnen door Cuba. 

De speeldata voor het komende WPT in 2017 zijn van 1 tot en met 9 juli.

Programma Champions Cup 2017 (aanvangstijden volgen later)

De Europese Baseball-bond (CEB) heeft bekend gemaakt dat de European Champions Cup 2017 in Regensburg plaats gaat vinden van 6-11 juni 2017. De Buchbinder Legionäre uit Regensburg (D) zijn na eerdere toernooien in 1998, 2003, 2008 und 2013 opnieuw gastheer van dit evenement. De 8 beste honkbalteams uit Europa gaan in de Armin-Wolf-Arena in 2 poules de strijd met elkaar aan. De gekwalificeerde teams zijn naast de gastheer Buchbinder Legionäre, de titelverdediger L&D Amsterdam, Curacao Neptunus Rotterdam, de duitse kampioen Mainz Athletics, de franse kampioen Rouen Huskies en Unipol Bologna, A.S.D. Rimini und T&A San Marino uit de italiaanse competitie. Foto: Gregor Eisenhuth.

Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief